Skip to main content
ОДАУ ОДАУ
  • English ‎(en)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Система контролю якості та безпечності сировини і харчових продуктів

  1. Home
  2. Courses
  3. Одеський державний аграрний університет
  4. Інститут післядипломної освіти
  5. Система контролю якості та безпечності сировини і харчових продуктів

Мікроструктурний аналіз харчових продуктів

Хіміко-токсикологічний контроль сировини та харчових продуктів

  • Teacher: Марія Сергіївна Хімич

Архів_ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНЕ ІНСПЕКТУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ_НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА

  • Teacher: Ольга Тарасівна Півень

Ветеринарно-санітерне інспектування при заразних захворюваннях риби

  • Teacher: Катерина Олександрівна Родіонова

Архів_Ветеринарно-санітерне інспектування при заразних захворюваннях тварин

  • Teacher: Ольга Тарасівна Півень

Загальні вимоги щодо контролю безпечності та якості продукції АПК

  • Teacher: Горобей О.М.

Сертифікація системи управління якістю. Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) ISO 22000

Система забезпечення якості та безпеки продукції АПК

  • Teacher: Горобей О.М.

Законодавчі акти у сфері безпечності сировини і харчових продуктів

  • Teacher: Людмила Олексіївна Тарасенко
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary