Skip to main content
ОДАУ ОДАУ
  • English ‎(en)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Система контролю якості та безпечності сировини і харчових продуктів

  1. Home
  2. Courses
  3. Одеський державний аграрний університет
  4. Інститут післядипломної освіти
  5. Система контролю якості та безпечності сировини і харчових продуктів

Мікроструктурний аналіз харчових продуктів

Хіміко-токсикологічний контроль сировини та харчових продуктів

  • Teacher: Марія Сергіївна Хімич

ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНЕ ІНСПЕКТУВАННЯ ТА МЕТОДИ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ_212_НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА

  • Teacher: Ольга Тарасівна Півень

Ветеринарно-санітерне інспектування при заразних захворюваннях риби

  • Teacher: Катерина Олександрівна Родіонова

Архів_Ветеринарно-санітерне інспектування при заразних захворюваннях тварин

  • Teacher: Ольга Тарасівна Півень

Загальні вимоги щодо контролю безпечності та якості продукції АПК

Сертифікація системи управління якістю. Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) ISO 22000

Система забезпечення якості та безпеки продукції АПК

Законодавчі акти у сфері безпечності сировини і харчових продуктів

  • Teacher: Людмила Олексіївна Тарасенко
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary