Skip to main content
ОДАУ ОДАУ
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Система контролю якості та безпечності сировини і харчових продуктів

  1. Home
  2. Courses
  3. Одеський державний аграрний університет
  4. Інститут післядипломної освіти
  5. Система контролю якості та безпечності сировини і харчових продуктів
Мікроструктурний аналіз харчових продуктів
Хіміко-токсикологічний контроль сировини та харчових продуктів
Сучасні радіологічні методи контролю сировини та харчових продуктів
Ветеринарно-санітерне інспектування при заразних захворюваннях риби
Ветеринарно-санітерне інспектування при заразних захворюваннях тварин
Загальні вимоги щодо контролю безпечності та якості продукції АПК
Гігієна харчових продуктів
Гігієна кормів
Сертифікація системи управління якістю. Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) ISO 22000
Система забезпечення якості та безпеки продукції АПК
Законодавчі акти у сфері безпечності сировини і харчових продуктів
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Data retention summary