Перейти до головного вмісту
ОДАУ ОДАУ
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
  • На головну

Система контролю якості та безпечності сировини і харчових продуктів

  1. На головну
  2. Курси
  3. Одеський державний аграрний університет
  4. Інститут післядипломної освіти
  5. Система контролю якості та безпечності сировини і харчових продуктів

Мікроструктурний аналіз харчових продуктів

Хіміко-токсикологічний контроль сировини та харчових продуктів

  • Викладач: Хімич Марія Сергіївна

ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНЕ ІНСПЕКТУВАННЯ ТА МЕТОДИ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ_212_НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА

  • Викладач: Півень Ольга Тарасівна

Ветеринарно-санітерне інспектування при заразних захворюваннях риби

  • Викладач: Родіонова Катерина Олександрівна

Архів_Ветеринарно-санітерне інспектування при заразних захворюваннях тварин

  • Викладач: Півень Ольга Тарасівна

Загальні вимоги щодо контролю безпечності та якості продукції АПК

Сертифікація системи управління якістю. Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) ISO 22000

Система забезпечення якості та безпеки продукції АПК

Законодавчі акти у сфері безпечності сировини і харчових продуктів

  • Викладач: Тарасенко Людмила Олексіївна
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних